Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας, ως Πλατινένιος Χορηγός, στην ημερίδα ΕΣΩ, τον κορυφαίο θεσμό για το Design και την Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα που διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό Archisearch. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με κεντρική θεματική: «ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΗ: Φύση, Υλικά, Βιωσιμότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη».

Διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές και πρωτοπόροι του οικολογικού σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής καινοτομίας, θα ανοίξουν έναν διάλογο γύρω από το αρνητικό ανθρακικό αποτύπωμα στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση κτιρίων, τα καινοτόμα υλικά οργανικής προέλευσης, τη συμβολή των παραδοσιακών κατασκευαστικών τεχνικών στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και τον ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και της Μηχανικής Μάθησης (ML) στην αρχιτεκτονική.

Η εταιρεία μας θα δώσει δυναμικό «παρών» στη φετινή διοργάνωση, καθώς ομάδα στελεχών μας θα βρίσκεται εκεί για να παρουσιάσει στη σχεδιαστική κοινότητα τη φιλοσοφία και τα καινοτόμα προϊόντα μας, τα οποία προάγουν έναν βιωσιμότερο τρόπο ζωής. Συστήματα κατασκευασμένα από 60% πιστοποιημένο ανακυκλωμένο αλουμίνιο, το Loop60 της Alumil, πέργκολες που ενσωματώνουν τη βιοκλιματική λογική και αναβαθμίζουν τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης και στέγαστρα αλουμινίου με φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή για την παραγωγή πράσινης ενέργειας, είναι μερικές από τις outdoor λύσεις μας που συμβαδίζουν με το κεντρικό θέμα της ΕΣΩ και αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας για έναν υγιέστερο πλανήτη.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά τη φετινή ημερίδα ΕΣΩ, η οποία εγκαινιάζει έναν διάλογο για την κλιματική κρίση και την πολιτική οικολογία, στο μεταίχμιο της τέχνης και της αρχιτεκτονικής, προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από εδώ.