Σχετικά με εμάς

Στην GLM Outdoor σεβόμαστε απόλυτα την κάθε στιγμή

H GLM είναι μια εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, που εξειδικεύεται σε συστήματα σκίασης για κάθε τύπο εξωτερικού χώρου. Τα συστήματα της εταιρείας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προσφέρουν αποτελεσματική σκίαση, προστασία από καιρικά φαινόμενα, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν αισθητικά τον χώρο. Τα έργα που αναλαμβάνει η GLM ποικίλουν τόσο στη χρήση, όσο και στην κλίμακά τους. Από μοντέρνες μονοκατοικίες και προαύλια επαγγελματικών χώρων, μέχρι πολυτελή resorts και εντυπωσιακές ξενοδοχειακές μονάδες, τα συστήματα της εταιρείας μπορούν να εξοπλίσουν κάθε είδους χώρο και να τον κάνουν να ξεχωρίσει!

“Πυξίδα μας σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο διεθνές περιβάλλον, είναι να γνωρίζουμε πάντα ποιοι είμαστε”

Αποστολή

Το βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην καθημερινή διαβίωση των πελατών της, μέσα από στιβαρά συστήματα πέργκολας, που εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα σκίασης, προστασίας και άνεσης. Τα συστήματα της GLM μετατρέπουν κάθε χώρο σε ένα μέρος χαλάρωσης, όπου ο καθένας μπορεί να βρει ηρεμία και να απολαύσει όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους του. Αυτό άλλωστε αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας: να αναδείξει την ξεχωριστή αξία κάθε στιγμής!

Όραμα

Τα προϊόντα της GLM αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο το τρίπτυχο του οράματος της εταιρείας: κορυφαία ποιότητα, ασύγκριτη λειτουργικότητα, βιοκλιματικός σχεδιασμός. Τα προηγμένα συστήματα πέργκολας της GLM, με την πληθώρα λύσεων και τυπολογιών, καθώς και με τις μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσής τους, σχεδιάζονται πάντα με βάση τις αρχές της αειφορίας και της βιωσιμότητας, ενώ αναπτύσσονται πληρώντας τα πιο υψηλά παραγωγικά και ποιοτικά standards.