_Σταθερές Πέργκολες

Alumil Corfu PG120F

Η ομορφιά της στιβαρότητας

Περιγραφή

Στο εξωτερικό περιβάλλον του χώρου σας, θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο. Η σταθερή πέργκολα Corfu PG120F σάς κάνει να νιώσετε ήρεμοι και ασφαλείς, μέσα από τη στιβαρότητα που προσφέρει η ανθεκτική κατασκευή της. Πρόκειται για ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για την επιβλητική του σχεδίαση, συμβάλλοντας στην αισθητική αναβάθμιση οποιουδήποτε χώρου. Η Corfu PG120F αποτελεί μια μοναδική λύση σταθερής πέργκολας, καθώς παρέχει 2 διαφορετικές επιλογές περσίδων ανάλογα με την αισθητική σας, ενώ διαθέτει κρυφές συνδέσεις, για ένα μίνιμαλ αποτέλεσμα.

DRAG

Πλεονεκτήματα

Τα συστήματα σταθερής πέργκολας χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική σχέση κόστους και ποιότητας κατασκευής. Ενδείκνυνται για όλους τους τύπους εξωτερικών χώρων και μπορούν να τους μεταμορφώσουν αισθητικά.

Η υψηλή αισθητική και ο minimal σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την κορυφαία λειτουργικότητα, συμβάλλουν σε βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον εξωτερικό σας χώρο. Το απόλυτα κρυφό σύστημα περιστροφής περσίδων χαρακτηρίζεται από άψογη και άκρως αθόρυβη λειτουργία.

Τα προφίλ συνδέονται εύκολα μεταξύ τους, επιτρέποντας σύνθετες κατασκευές. Επιπρόσθετα, ο ειδικός αυτός σχεδιασμός, εγγυάται ταχύτητα εγκατάστασης, που έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη συνολική απόδοση.

Εμπλουτίστε την πέργκολά σας με επιπλέον στοιχεία, όπως πανί σκίασης, πολυκαρβονικά φύλλα, καλαμωτή και διάφορα είδη πάνελ. Φτιάξτε μια πέργκολα, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε.

Διαθέσιμα χρώματα

Επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε, ανάμεσα στα απεριόριστα χρώματα που διαθέτει το χρωματολόγιο της GLM και διαμορφώστε την πέργκολά σας, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε! Για πέργκολες που τοποθετούνται σε παράκτιες περιοχές, επιλέξτε προ-ανοδίωση, για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

Διαθέσιμα φινιρίσματα

Αν θέλετε η πέργκολά σας να θυμίζει ξύλο, μπορείτε να επιλέξετε το Wood Effect (Σουμπλιχρωμία), μια επιφανειακή κατεργασία που έχει σαν αποτέλεσμα την οπτική ομοιότητα του προφίλ αλουμινίου με ξύλινη επιφάνεια. Οι επιλογές ποικίλλουν, με 25 χρώματα για κάθε είδους στυλ.

Αρχεία για κατέβασμα