_Σταθερές Πέργκολες

Alumil Creta PG120F

Μια… σταθερή επένδυση

Περιγραφή

Θέλετε μια σταθερή πέργκολα, που θα κατασκευάζεται εύκολα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα έχει μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα; Το μοντέλο Creta PG120F έχει σχεδιαστεί για να καλύψει κάθε σας ανάγκη, χωρίς περιττές δυσκολίες! Μια στιβαρή κατασκευή, με υποδειγματική συμπεριφορά σε ροπές ανέμων και με ποικιλία χρωματικών επιλογών, είτε ηλεκτροστατικής βαφής είτε ανοδίωσης. Η σταθερή πέργκολα Creta PG120F Creta είναι ιδανική για κάθε είδους project – εώς και 28 m² με μόνο ένα πλαίσιο, ενώ επιδέχεται πρόσθετων στοιχείων (ύφασμα, τζάμι κ.λ.π.) που συμβάλλουν στη μέγιστη εξατομίκευσή της, σύμφωνα με τη δική σας αισθητική.

DRAG

Πλεονεκτήματα

Τα συστήματα σταθερής πέργκολας χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική σχέση κόστους και ποιότητας κατασκευής. Ενδείκνυνται για όλους τους τύπους εξωτερικών χώρων και μπορούν να τους μεταμορφώσουν αισθητικά.

Η υψηλή αισθητική και ο minimal σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την κορυφαία λειτουργικότητα, συμβάλλουν σε βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον εξωτερικό σας χώρο. Το απόλυτα κρυφό σύστημα περιστροφής περσίδων χαρακτηρίζεται από άψογη και άκρως αθόρυβη λειτουργία.

Τα προφίλ συνδέονται εύκολα μεταξύ τους, επιτρέποντας σύνθετες κατασκευές. Επιπρόσθετα, ο ειδικός αυτός σχεδιασμός, εγγυάται ταχύτητα εγκατάστασης, που έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη συνολική απόδοση.

Εμπλουτίστε την πέργκολά σας με επιπλέον στοιχεία, όπως πανί σκίασης, πολυκαρβονικά φύλλα, καλαμωτή και διάφορα είδη πάνελ. Φτιάξτε μια πέργκολα, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε.

Διαθέσιμα χρώματα

Επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε, ανάμεσα στα απεριόριστα χρώματα που διαθέτει το χρωματολόγιο της GLM και διαμορφώστε την πέργκολά σας, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε! Για πέργκολες που τοποθετούνται σε παράκτιες περιοχές, επιλέξτε προ-ανοδίωση, για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή .

Διαθέσιμα φινιρίσματα

Αν θέλετε η πέργκολά σας να θυμίζει ξύλο, μπορείτε να επιλέξετε το Wood Effect (Σουμπλιχρωμία), μια επιφανειακή κατεργασία που έχει σαν αποτέλεσμα την οπτική ομοιότητα του προφίλ αλουμινίου με ξύλινη επιφάνεια. Οι επιλογές ποικίλλουν, με 25 χρώματα για κάθε είδους στυλ.

Ποιότητα με αποδείξεις

Δείτε μερικά από τα έργα με προηγμένα συστήματα πέργκολας GLM και… εμπνευστείτε ελεύθερα!

Kos Divine Hotel and Suites

Banner Link

Private Villa Rhodes

Banner Link

Private Villas Elounda

Banner Link

Αρχεία για κατέβασμα