_Σταθερές Πέργκολες

Alumil Kos PG120F

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, με απόλυτη στεγάνωση

Περιγραφή

Η Kos PG120F είναι μια μοναδική λύση σταθερής πέργκολας που, μέσω του ειδικού της σχεδιασμού, προσφέρει απόλυτη στεγανότητα, ακόμα και σε έντονη βροχόπτωση. Παράλληλα, το προηγμένο σύστημα απορροής της, εξασφαλίζει αποτελεσματική απομάκρυνση των υδάτων, ενισχύοντας την συνολική της απόδοση. Το μοντέλο Kos PG120F είναι ιδανικό για συνεχή προστασία από ήλιο και βροχή και μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά στέγαστρα για σύγχρονες κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.λ.π.

DRAG

Πλεονεκτήματα

Τα συστήματα σταθερής πέργκολας χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική σχέση κόστους και ποιότητας κατασκευής. Ενδείκνυνται για όλους τους τύπους εξωτερικών χώρων και μπορούν να τους μεταμορφώσουν αισθητικά.

Η υψηλή αισθητική και ο minimal σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την κορυφαία λειτουργικότητα, συμβάλλουν σε βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον εξωτερικό σας χώρο. Το απόλυτα κρυφό σύστημα περιστροφής περσίδων χαρακτηρίζεται από άψογη και άκρως αθόρυβη λειτουργία.

Τα προφίλ συνδέονται εύκολα μεταξύ τους, επιτρέποντας σύνθετες κατασκευές. Επιπρόσθετα, ο ειδικός αυτός σχεδιασμός, εγγυάται ταχύτητα εγκατάστασης, που έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη συνολική απόδοση.

Εμπλουτίστε την πέργκολά σας με επιπλέον στοιχεία, όπως πανί σκίασης, πολυκαρβονικά φύλλα, καλαμωτή και διάφορα είδη πάνελ. Φτιάξτε μια πέργκολα, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε.

Διαθέσιμα χρώματα

Επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε, ανάμεσα στα απεριόριστα χρώματα που διαθέτει το χρωματολόγιο της GLM και διαμορφώστε την πέργκολά σας, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε! Για πέργκολες που τοποθετούνται σε παράκτιες περιοχές, επιλέξτε προ-ανοδίωση, για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

Διαθέσιμα φινιρίσματα

Αν θέλετε η πέργκολά σας να θυμίζει ξύλο, μπορείτε να επιλέξετε το Wood Effect (Σουμπλιχρωμία), μια επιφανειακή κατεργασία που έχει σαν αποτέλεσμα την οπτική ομοιότητα του προφίλ αλουμινίου με ξύλινη επιφάνεια. Οι επιλογές ποικίλλουν, με 25 χρώματα για κάθε είδους στυλ.

Αρχεία για κατέβασμα