_Συστήματα Σκίασης

ZIP Screen

Ξεχωριστό στιλ, κορυφαία λειτουργικότητα

Περιγραφή

Ηλεκτρικό υφασμάτινο ρολό με τεχνολογία ZIP, σχεδιασμένο να παρέχει αποτελεσματική σκίαση βελτιώνοντας την αισθητική κάθε χώρου.

Το ZIP Screen είναι μία καινοτόμος λύση σκίασης, σχεδιασμένη για να παρέχει ακριβή έλεγχο του φυσικού φωτός, βελτιστοποιώντας τη θερμική άνεση και αναβαθμίζοντας την αισθητική κάθε κτιρίου.

Με τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό του, έχει τη δυνατότητα να εναρμονίζεται με κάθε αρχιτεκτονικό περιβάλλον, προσφέροντας στιλ
και πρακτικότητα. Κατασκευασμένο με υλικά κορυφαίας ποιότητας και εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας, εγγυάται κορυφαία λειτουργικότητα και αντοχή στον χρόνο (πλάτος έως 7,0 m).

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κουτί Πλάτος Ύψος
Ζ160 7m 2.6m
4m 5.5m
Z120 5.5m 3.3m
Z100 3.3m 3.6m
Z70 2.4m 1.5m

Πιστοποίηση

Αντοχή σε ανεμοπίεση
Μέγιστη πίεση EN 12210 / Class 4
(Για διαστάσεις (Π x Υ) 5,7 m x 2,7 m)

DRAG

Πλεονεκτήματα

Υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες UV.

Η υψηλή αισθητική και ο minimal σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την κορυφαία λειτουργικότητα, συμβάλλουν σε βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον εξωτερικό σας χώρο. Το απόλυτα κρυφό σύστημα περιστροφής περσίδων χαρακτηρίζεται από άψογη και άκρως αθόρυβη λειτουργία.

Μεγιστοποιεί τη θερμική άνεση και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας την ανάγκη εκτεταμένης χρήσης κλιματιστικού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Χαρίζει κομψότητα και στιλ, αναβαθμίζοντας την αισθητική κάθε χώρου.

Ευρεία γκάμα χρωμάτων και υφών που επιτρέπουν τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων και την ενσωμάτωση σε όλα τα παράθυρα και τις προσόψεις.

Εξαιρετική ανθεκτικότητα και μακροχρόνια απόδοση χάρη στα υψηλά ποιοτικά standards που ακολουθούνται κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Ακριβής έλεγχος φυσικού φωτισμού με επιλογές υφασμάτων συσκότισης για τη διατήρηση της επιθυμητής ιδιωτικότητας.

Δυνατότητα σύνδεσης με έξυπνες εφαρμογές που επιτρέπουν τον αυτοματοποιημένο έλεγχο για εξατομικευμένες ρυθμίσεις σκίασης, φωτισμού και ιδιωτικότητας.

Διαθέσιμα χρώματα

Αρχεία για κατέβασμα