Η GLM Outdoor Solutions συμμετέχει στην R+T 2024, την κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για συστήματα σκίασης και πόρτες/αυλόπορτες! Στην έκθεση, που πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου στη Στουτγκάρδη με θέμα “Create Sustainable Future TogetheR+T”, η GLM θα παρουσιάσει τη μεγάλη γκάμα της από βιώσιμες λύσεις εξωτερικών χώρων που συνδυάζουν την κορυφαία ποιότητα με την τεχνολογική καινοτομία και την υψηλή αισθητική.  

Η R+T 2024 ξεπερνά τον χαρακτήρα μιας απλής έκθεσης – είναι μια συνάντηση των ηγέτιδων εταιρειών του κλάδου που, μέσα από τα προϊόντα τους, προάγουν ένα βιωσιμότερο μέλλον. Επίκεντρο της φετινής έκθεσης είναι ο τρόπος με τον οποίο τα καινοτόμα συστήματα σκίασης, οι έξυπνοι μηχανισμοί αυτοματισμού των κτιρίων και οι πρωτοποριακές λύσεις για πόρτες και αυλόπορτες συμβάλλουν στη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Ως επίσημος κατασκευαστής των προηγμένων συστημάτων σκίασης και περίφραξης της ALUMIL, της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, η GLM είναι αφοσιωμένη στον σχεδιασμό και την παραγωγή ολιστικών βιώσιμων λύσεων για εξωτερικούς χώρους από 60% πιστοποιημένο ανακυκλωμένο αλουμίνιο, διευρύνοντας συνεχώς την προϊοντική γκάμα της με στόχο την κάλυψη διαφορετικών αναγκών. 

Με περισσότερους από 1000 εκθέτες από όλο τον κόσμο να συγκεντρώνονται στην R+T, η GLM θα παρουσιάσει τα προηγμένα συστήματά της σκίασης και περίφραξης, που περιλαμβάνουν βιοκλιματικές, σταθερές, και παράγωνες πέργκολες, στέγαστρα αυτοκινήτων, ρολά με τεχνολογία ZIP και στέγαστρα, καθώς και μια σειρά από νέα concept προϊόντα. 

Συνδυάζοντας την κορυφαία ποιότητα με την τεχνολογική καινοτομία και την υψηλή αισθητική, η GLM προσφέρει μοναδικά προϊόντα που αξιοποιούν και αναβαθμίζουν το εξωτερικό περιβάλλον, προάγοντας έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, ο οποίος εμπνέεται από τις αξίες του φυσικού φωτός και της ελευθερίας της υπαίθριας ζωής και εδράζεται στις αρχές της βιωσιμότητας.

Επισκεφθείτε το περίπτερο της GLM Outdoor Solutions στην R+T (Hall 6, Stand 6A32) και ανακαλύψτε ένα ευρύτατο σύνολο από καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε τύπο εξωτερικού χώρου, με δυνατότητες σύνθεσης και πλήρους εξατομίκευσης.