Στην «καρδιά» της διεθνούς αγοράς outdoor λύσεων βρέθηκε η GLM Outdoor Solutions με τη συμμετοχή της στην R+T 2024, την κορυφαία εμπορική έκθεση για προϊόντα σκίασης και πόρτες/αυλόπορτες, που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου στη Στουτγκάρδη. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 εκθέτες από 43 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι συνάντησαν πάνω από 60.000 επισκέπτες, παρουσιάζοντας τις τελευταίες καινοτομίες τους για εξωτερικούς χώρους.   

Η παρουσία της εταιρείας ήταν ιδιαίτερα δυναμική, με μια πολυπληθή ομάδα στελεχών από την Ελλάδα καθώς και συνεργατών της από την Αυστρία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η ικανότητα της GLM να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε νέες προκλήσεις μέσα από εξατομικευμένες outdoor λύσεις ήταν ένα από τα βασικά σημεία υπεροχής της εταιρείας. Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που επισκέφθηκαν το περίπτερο της GLM επικεντρώθηκε, επίσης, στην ευελιξία που προσφέρουν τα προϊόντα της εταιρείας, καθώς καλύπτουν μια πληθώρα διαφορετικών αναγκών, πάντα συνδυάζοντας την ποιότητα με την αισθητική και τη λειτουργικότητα.  

«Πρωταγωνιστές» στην R+T ήταν, φυσικά, τα προϊόντα της GLM, κάποια από τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Το Carport, το καινοτόμο στέγαστρο αυτοκινήτων της εταιρείας, στην οροφή του οποίου μπορούν να ενσωματωθούν φωτοβολταϊκά για την παραγωγή «πράσινης» ενέργειας, ήταν μία από τις λύσεις που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν τα νέα concept προϊόντα της: η πρωτοποριακή παράγωνη πέργκολα που βασίζεται στην Creta PG120F και δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού και δημιουργίας τριγωνικών ή πολυγωνικών κατασκευών˙ η αυτόματη γυάλινη γκιλοτίνα που ενσωματώνεται κάθετα στις βιοκλιματικές πέργκολες Santorini PG160P και Mykonos PG120P, δημιουργώντας κορυφαίας αισθητικής εξωτερικούς χώρους που προστατεύουν από όλα τα καιρικά φαινόμενα˙ και η ανοιγόμενη γυάλινη οροφή, ένα στοιχείο που μπορεί να ενσωματωθεί σε πέργκολες της εταιρείας, προσφέροντας άπλετο φυσικό φως αλλά και αποτελεσματική στεγάνωση. Τέλος, τα βλέμματα μαγνήτισε η εντυπωσιακή αυλόπορτα FC80 Pivot με επένδυση Barcode, μια εξαιρετική επιλογή για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων σε μονοκατοικίες.  

Η R+T ήταν μια μοναδική εμπειρία για την GLM, καθώς κατάφερε να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα του brand και των προϊόντων της, να βάλει τα θεμέλια για νέες σχέσεις και συνεργασίες και να «συστήσει» μοναδικές, βιώσιμες λύσεις εξωτερικών χώρων σε επαγγελματίες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Τέλος, όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αθανάσιος Πανανός, η R+T έδωσε την ευκαιρία στην GLM «να εδραιώσει τη θέση της ανάμεσα στους μεγάλους διεθνείς παίκτες της αγοράς των outdoor συστημάτων», διευρύνοντας τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες.   

DRAG