_Βιοκλιματικές Πέργκολες

Alumil Ithaca PG115P

Η ουσία μέσα από την απλότητα

Περιγραφή

Τα πιο ουσιαστικά πράγματα χαρακτηρίζονται πάντα από απλότητα. Η βιοκλιματική πέργκολα Ithaca PG115P αναδεικνύει μέσα από την απλότητά της όλα όσα χρειάζεται ο εξωτερικός σας χώρος. Το μοντέλο προσφέρει εξίσου υψηλές επιδόσεις με τις υπόλοιπες σειρές (υδατοστεγάνωση, σκίαση, απορροή υδάτων κ.λ.π.), παρέχοντας παράλληλα εύκολη εγκατάσταση, λόγω της λεπτής και ελαφριάς κατασκευής του. Μια ιδανική λύση για εξωτερικούς χώρους που έχουν ανάγκη από μικρές ή μεσαίες πέργκολες.

DRAG

Πλεονεκτήματα

Τα συστήματα πέργκολας χαρακτηρίζονται από εξαιρετική αντοχή και καλύπτουν επιφάνειες έως και 20 m², με μόνο ένα πλαίσιο. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της κατασκευής σας, συνδυάζοντας όσες πέργκολες επιθυμείτε, τοποθετώντας τη μία δίπλα στην άλλη. Τα συστήματα προσφέρονται για μικρότερες και οικονομικότερες κατασκευές και μπορούν να εγκατασταθούν σε μπαλκόνια και ταράτσες.

Ένα ειδικό σύστημα στεγάνωσης, από την οροφή μέχρι τη βάση της κολόνας, που ενσωματώνει ένα άκρως αποτελεσματικό σύστημα απορροής υδάτων, για την αποφυγή πιθανότητας υπερχείλισης, ακόμη και κάτω από συνθήκες σφοδρών βροχοπτώσεων. Επιτυγχάνεται με αυτό τον τρόπο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στεγανοποίηση, που εξασφαλίζει προστασία και άνεση.

Η υψηλή αισθητική και ο minimal σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την κορυφαία λειτουργικότητα, συμβάλλουν σε βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον εξωτερικό σας χώρο. Το απόλυτα κρυφό σύστημα περιστροφής περσίδων χαρακτηρίζεται από άψογη και άκρως αθόρυβη λειτουργία.

Τα προφίλ συνδέονται εύκολα μεταξύ τους, επιτρέποντας σύνθετες κατασκευές. Επιπρόσθετα, ο ειδικός αυτός σχεδιασμός, εγγυάται ταχύτητα εγκατάστασης, που έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη συνολική απόδοση.

Περσίδες

Μεγάλη ευελιξία με δυνατότητα επιλογής Κλασικών περσίδων. Αισθητικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει και μοναδική σκίαση. Ιδανικές για πιο τυπικές κατασκευές.

Διαθέσιμα χρώματα

Επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε, ανάμεσα στα απεριόριστα χρώματα που διαθέτει το χρωματολόγιο της GLM και διαμορφώστε την πέργκολά σας, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε! Για πέργκολες που τοποθετούνται σε παράκτιες περιοχές, επιλέξτε προ-ανοδίωση, για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

Διαθέσιμα φινιρίσματα

Αν θέλετε η πέργκολά σας να θυμίζει ξύλο, μπορείτε να επιλέξετε το Wood Effect (Σουμπλιχρωμία), μια επιφανειακή κατεργασία που έχει σαν αποτέλεσμα την οπτική ομοιότητα του προφίλ αλουμινίου με ξύλινη επιφάνεια. Οι επιλογές ποικίλλουν, με 25 χρώματα για κάθε είδους στυλ.

Πρόσθετα στοιχεία

Φωτισμος LED

Απολαυστε καθε στιγμη
Banner Link

Συστημα Υαλωσης

Δημιουργηστε την τελεια προστασια
Banner Link

Καθετη Σκιαση (Zip Screen)

Κατι παραπανω απο σκιαση
Banner Link

Καθετο Παντζουρι (Shutter)

Αναβαθμιστε το επιπεδο σκιασης
Banner Link

Αυτοματισμοι & Προσθετα Στοιχεια

Οι περγκολες του μελλοντος...σημερα!
Banner Link
DRAG
DRAG