_Βιοκλιματικές Πέργκολες

Alumil Santorini PG160P

Η γοητεία της πολυτέλειας

Περιγραφή

Μια πέργκολα κορυφαίας στιβαρότητας, ιδανική για μεγάλες κατασκευές. Η βιοκλιματική πέργκολα Alumil Santorini PG160P μπορεί να μεταμορφώσει έναν εξωτερικό χώρο και να τον καταστήσει σημείο αναφοράς. Το μοντέλο μπορεί να καλύψει διαστάσεις έως και 50 m² , παρέχοντας άνεση, ελεγχόμενη σκίαση και αποτελεσματική προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, όλα αυτά με απαράμιλλο στυλ και χωρίς εκπτώσεις στον minimal σχεδιασμό. Κατάλληλη για εμπορικούς χώρους, ξενοδοχεία και εστιατόρια, αλλά και γενικότερα σε οποιοδήποτε εξωτερικό περιβάλλον υπάρχει ανάγκη για σκίαση.

DRAG

Πλεονεκτήματα

Τα συστήματα πέργκολας χαρακτηρίζονται από εξαιρετική αντοχή και καλύπτουν εντυπωσιακά μεγάλες επιφάνειες – έως και 50 m² – με μόνο ένα πλαίσιο.
Ταυτόχρονα, παρουσιάζουν μεγάλη ανθεκτικότητα σε πολύ ισχυρούς ανέμους και έντονες χιονοπτώσεις. Το σύστημα προσφέρει ποικιλία επιλογών κατασκευής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, σε έργα ξενοδοχειακών μονάδων, εστιατορίων και εμπορικών χώρων.

Ένα ειδικό σύστημα στεγάνωσης, από την οροφή μέχρι τη βάση της κολόνας, που ενσωματώνει ένα άκρως αποτελεσματικό σύστημα απορροής υδάτων, για την αποφυγή πιθανότητας υπερχείλισης, ακόμη και κάτω από συνθήκες σφοδρών βροχοπτώσεων. Επιτυγχάνεται με αυτό τον τρόπο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στεγανοποίηση, που εξασφαλίζει προστασία και άνεση.

Η υψηλή αισθητική και ο minimal σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την κορυφαία λειτουργικότητα, συμβάλλουν σε βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον εξωτερικό σας χώρο. Το απόλυτα κρυφό σύστημα περιστροφής περσίδων χαρακτηρίζεται από άψογη και άκρως αθόρυβη λειτουργία.

Τα προφίλ συνδέονται εύκολα μεταξύ τους, επιτρέποντας σύνθετες κατασκευές. Επιπρόσθετα, ο ειδικός αυτός σχεδιασμός, εγγυάται ταχύτητα εγκατάστασης, που έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση χρόνου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη συνολική απόδοση.

Περσίδες

Μεγάλη ευελιξία με δυνατότητα επιλογής είτε Κλασικών είτε MAX περσίδων.

Κλασικές Περσίδες: Αισθητικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει και μοναδική σκίαση. Ιδανικές για πιο τυπικές κατασκευές.

Max Περσίδες: Μια επιλογή που μπορεί να καλύψει κατασκευές με μεγάλο άνοιγμα περσίδων. Υψηλή στιβαρότητα και προστασία έναντι έντονων καιρικών φαινομένων. Ιδανικές για περιοχές με βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις.

Διαθέσιμα χρώματα

Επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε, ανάμεσα στα απεριόριστα χρώματα που διαθέτει το χρωματολόγιο της GLM και διαμορφώστε την πέργκολά σας, όπως ακριβώς τη φαντάζεστε! Για πέργκολες που τοποθετούνται σε παράκτιες περιοχές, επιλέξτε προανοδίωση, για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.

Διαθέσιμα φινιρίσματα

Αν θέλετε η πέργκολά σας να θυμίζει ξύλο, μπορείτε να επιλέξετε το Wood Effect (Σουμπλιχρωμία), μια επιφανειακή κατεργασία που έχει σαν αποτέλεσμα την οπτική ομοιότητα του προφίλ αλουμινίου με ξύλινη επιφάνεια. Οι επιλογές ποικίλλουν, με 25 χρώματα για κάθε είδους στυλ.

Πρόσθετα στοιχεία

Με την επιλογή πρόσθετων στοιχείων, μπορείτε να εμπλουτίσετε την πέργκολά σας και να ενισχύσετε τις επιδόσεις της σε όλα τα επίπεδα, για να την απολαμβάνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και του χρόνου!

Φωτισμος LED

Απολαυστε καθε στιγμη
Banner Link

Καθετη Σκιαση (Zip Screen)

Κατι παραπανω απο σκιαση
Banner Link

Συστημα Υαλωσης

Δημιουργηστε την τελεια προστασια
Banner Link

Καθετο Παντζουρι (Shutter)

Αναβαθμιστε το επιπεδο σκιασης
Banner Link

Αυτοματισμοι & Προσθετα Στοιχεια

Οι περγκολες του μελλοντος...σημερα!
Banner Link
DRAG
DRAG

Ποιότητα με αποδείξεις

Δείτε μερικά από τα έργα με προηγμένα συστήματα πέργκολας GLM και… εμπνευστείτε ελεύθερα!

Κατοικια στην Αττικη

Banner Link

Μονοκατοικια στην Αττικη

Banner Link

Κατοικια με θεα στην Ακροπολη

Banner Link

Golf Club

Banner Link

Παραθαλασσιο Ξενοδοχειο

Banner Link

Mayia Exclusive Resort & Spa

Banner Link

Private Villa Rhodes

Banner Link

Ιδιωτικη Κατοικια, Αττικη

Banner Link

Zeus is Loose Hostel

Banner Link

Millennium Center

Banner Link